Elke week onderwerpen verslaggevers Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi, Ersin Kiris en Marijn Frank bekende, alledaagse producten aan een grondige keuring. Van babyvoeding over spelt tot mozzarella en fishsticks, alles wordt onder de loep gelegd.

Vanavond richten ze hun pijlen op de sauzen en producten van Bertolli. De Bertolli-reclames ademen steevast Italiaanse authenticiteit en gezapigheid uit. Het team kwam er echter achter dat het merk beter 'Bertolski' zou heten. Hun pastasauzen met truffel worden bijvoorbeeld in het minder idyllische Polen gemaakt. (AB)

Elke week onderwerpen verslaggevers Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi, Ersin Kiris en Marijn Frank bekende, alledaagse producten aan een grondige keuring. Van babyvoeding over spelt tot mozzarella en fishsticks, alles wordt onder de loep gelegd.Vanavond richten ze hun pijlen op de sauzen en producten van Bertolli. De Bertolli-reclames ademen steevast Italiaanse authenticiteit en gezapigheid uit. Het team kwam er echter achter dat het merk beter 'Bertolski' zou heten. Hun pastasauzen met truffel worden bijvoorbeeld in het minder idyllische Polen gemaakt. (AB)