Wat was hij hot in België tijdens het voorbije WK. Johan Boskamp stond erbij en keek ernaar. Nu mag (tijdelijk) meisjesidool en Anderlechtlegende Jan Mulder zijn karakterkop tonen in de portrettenreeks van Ben Crabbé.

'Van Nistelrooy, Van Basten... Jan kan er tussen staan', aldus Paul Van Himst, met wie Mulder in de jaren '60 een dodelijk efficiënt koningskoppel vormde in de spits van RSC Anderlecht. Een halve eeuw later is hij nog altijd geliefd in de Vlaamse huiskamers, deze keer als voetbalanalist en tv-figuur. (DB)

Wat was hij hot in België tijdens het voorbije WK. Johan Boskamp stond erbij en keek ernaar. Nu mag (tijdelijk) meisjesidool en Anderlechtlegende Jan Mulder zijn karakterkop tonen in de portrettenreeks van Ben Crabbé.'Van Nistelrooy, Van Basten... Jan kan er tussen staan', aldus Paul Van Himst, met wie Mulder in de jaren '60 een dodelijk efficiënt koningskoppel vormde in de spits van RSC Anderlecht. Een halve eeuw later is hij nog altijd geliefd in de Vlaamse huiskamers, deze keer als voetbalanalist en tv-figuur. (DB)