Wie uit is op een meesterwerk van Roman Polanski à la Repulsion, komt hier van een kale reis terug. Maar wie wil weten hoe de Poolse meester van het ongemak tegenwoordig zijn demonen (lees: zijn juridische problemen in de VS) van zich af filmt, die heeft een aardige kluif aan dit huis clos over twee bikkelende New Yorkse echtparen.

Twee bourgeoiskoppels - John C. Reilly en Jodie Foster enerzijds en Christoph Waltz en Kate Winslet anderzijds - komen samen om een incident tussen hun kinderen in der minne te regelen. Het goedbedoelde gesprek ontaardt echter in een uitwisseling van hele en halve verwijten, inclusief scheldtirades, bedreigingen, huilbuien en dronken kotspartijen.

Wie uit is op een meesterwerk van Roman Polanski à la Repulsion, komt hier van een kale reis terug. Maar wie wil weten hoe de Poolse meester van het ongemak tegenwoordig zijn demonen (lees: zijn juridische problemen in de VS) van zich af filmt, die heeft een aardige kluif aan dit huis clos over twee bikkelende New Yorkse echtparen.Twee bourgeoiskoppels - John C. Reilly en Jodie Foster enerzijds en Christoph Waltz en Kate Winslet anderzijds - komen samen om een incident tussen hun kinderen in der minne te regelen. Het goedbedoelde gesprek ontaardt echter in een uitwisseling van hele en halve verwijten, inclusief scheldtirades, bedreigingen, huilbuien en dronken kotspartijen.