De zesde Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren wordt uitgezonden op vtm. De uitzending wisselt jaarlijks tussen de commerciële zender en de openbare omroep.

Er worden dit jaar veertien Televisie Sterren uitgereikt. Zo zijn er prijzen voor de beste presentator, presentatrice, acteur en actrice. De bestuursleden van de Vlaamse Televisie Academie kennen tijdens deze editie opnieuw de Carrière Ster en De Rijzende Ster toe. De kijkers verkiezen het Populairste Televisieprogramma van 2012 en de Populairste Televisiepersoonlijkheid. (Belga)

De zesde Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren wordt uitgezonden op vtm. De uitzending wisselt jaarlijks tussen de commerciële zender en de openbare omroep. Er worden dit jaar veertien Televisie Sterren uitgereikt. Zo zijn er prijzen voor de beste presentator, presentatrice, acteur en actrice. De bestuursleden van de Vlaamse Televisie Academie kennen tijdens deze editie opnieuw de Carrière Ster en De Rijzende Ster toe. De kijkers verkiezen het Populairste Televisieprogramma van 2012 en de Populairste Televisiepersoonlijkheid. (Belga)