Erik Watté, een van de oprichters van Woestijnvis en huidig aandeelhouder van De Vijver Media, heeft in een e-mail alle personeelsleden van het productiehuis opgeroepen om mee na te denken over een nieuwe naam voor VT4. Bij het productiehuis hebben ze daarom een bord opgehangen waar iedereen zijn creatieve bedenksels voor een nieuwe naam kan achterlaten.

Wie de nieuwe naam voor VT4 vindt, krijgt een beloning. In de mail van Watté gaat het alleen maar over VT4. VIJFtv zou niet van naam veranderen. Bij De Vijver Media, het bedrijf dat in april vorig jaar SBS Belgium kocht, wil men geen commentaar geven op de zoektocht naar een nieuwe naam. Men wil alleen kwijt dat er inderdaad over nagedacht wordt, maar dat het nog niet honderd procent zeker is dat VT4 in september van naam zal veranderen.

Ook bij VT4 luidt het dat de beslissing nog niet vast staat. (Belga)

Erik Watté, een van de oprichters van Woestijnvis en huidig aandeelhouder van De Vijver Media, heeft in een e-mail alle personeelsleden van het productiehuis opgeroepen om mee na te denken over een nieuwe naam voor VT4. Bij het productiehuis hebben ze daarom een bord opgehangen waar iedereen zijn creatieve bedenksels voor een nieuwe naam kan achterlaten. Wie de nieuwe naam voor VT4 vindt, krijgt een beloning. In de mail van Watté gaat het alleen maar over VT4. VIJFtv zou niet van naam veranderen. Bij De Vijver Media, het bedrijf dat in april vorig jaar SBS Belgium kocht, wil men geen commentaar geven op de zoektocht naar een nieuwe naam. Men wil alleen kwijt dat er inderdaad over nagedacht wordt, maar dat het nog niet honderd procent zeker is dat VT4 in september van naam zal veranderen. Ook bij VT4 luidt het dat de beslissing nog niet vast staat. (Belga)