5x dvd Clinch

Een van de markantste recente tv-reeksen van eigen bodem: Clinch, of drie mannen (Wim Helsen, Roy Aernouts en Nico Sturm) en een aardig pakske schele zever van de betere soort. En attendant Godot, maar dan op een flatgebouw (extra punten als u Tom Lenaerts kunt spotten!), in een ziekenhuis of op een kruispunt in the middle of nowhere. Wij mogen 5 dvd's van de volledige reeks weggeven.

1x 5 boeken Privé-domein

De roemruchte boekenreeks Privé-domein - zeg maar: het literaire leven zoals het is - bestaat vijftig jaar. Wij mogen ook 1 pakket met 5 delen weggeven. U krijgt van ons De wereld van gisteren van Stefan Zweig, Jeugdherinneringen van Maxim Gorki, Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer, Het boek tegen de dood van Elias Canetti en De ontdekking van de wereld van Clarice Lispector.

5x dvd ClinchEen van de markantste recente tv-reeksen van eigen bodem: Clinch, of drie mannen (Wim Helsen, Roy Aernouts en Nico Sturm) en een aardig pakske schele zever van de betere soort. En attendant Godot, maar dan op een flatgebouw (extra punten als u Tom Lenaerts kunt spotten!), in een ziekenhuis of op een kruispunt in the middle of nowhere. Wij mogen 5 dvd's van de volledige reeks weggeven.1x 5 boeken Privé-domeinDe roemruchte boekenreeks Privé-domein - zeg maar: het literaire leven zoals het is - bestaat vijftig jaar. Wij mogen ook 1 pakket met 5 delen weggeven. U krijgt van ons De wereld van gisteren van Stefan Zweig, Jeugdherinneringen van Maxim Gorki, Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer, Het boek tegen de dood van Elias Canetti en De ontdekking van de wereld van Clarice Lispector.