Voordat Alaskey in 1989 bij Warner Bros aan de slag ging, werkte hij als improvisator en radiocommentator. Dat jaar verving hij bij de filmreus de net overleden Mel Blanc, jarenlang de stem achter figuurtjes uit de Looney Tunes-animaties. Om zijn stem in orde te houden, zong hij naar eigen zeggen elke dag.

Alaskey kon ook uitstekend stemmen van echte mensen imiteren. In de film "Forrest Gump" sprak hij de stem in van president Richard 'Tricky Dick' Nixon. (BELGA)

In het onderstaande filmpje worden de verschillende stemacteurs, die ooit Bugs Bunny tot leven brachten, op een rijtje gezet.

Voordat Alaskey in 1989 bij Warner Bros aan de slag ging, werkte hij als improvisator en radiocommentator. Dat jaar verving hij bij de filmreus de net overleden Mel Blanc, jarenlang de stem achter figuurtjes uit de Looney Tunes-animaties. Om zijn stem in orde te houden, zong hij naar eigen zeggen elke dag. Alaskey kon ook uitstekend stemmen van echte mensen imiteren. In de film "Forrest Gump" sprak hij de stem in van president Richard 'Tricky Dick' Nixon. (BELGA)In het onderstaande filmpje worden de verschillende stemacteurs, die ooit Bugs Bunny tot leven brachten, op een rijtje gezet.