Saturday Night Live, Mean Girls, 30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt, Parks & Recreation, Broad City, Yes Please, Bossypants, Ask Amy, de Golden Globes,... Het CV van Tina Fey en Amy Poehler is allicht langer dan uw verlanglijstje, maar toch slagen deze fun en fearless females er niet alleen op professioneel vlak in om een inspiratie te zijn.

7 redenen waarom u al een schrijn aan het bouwen zou moeten zijn voor de Tina Fey en Amy Poehler action figures:

Ze zijn niet bang om van zichzelf te houden

En willen dat jij ook inziet hoe geweldig je bent

Ze schamen zich niet voor hun succes

Ze zitten boordevol advies

Ze helpen de foute dingen in de wereld aanklagen

Buzzfeed
© Buzzfeed

Zonder een positieve attitude te verliezen

Buzzfeed
© Buzzfeed
Tumblr
© Tumblr

En niet te vergeten: ze hebben street cred.

De action figures zullen hun debuut maken op de Amerikaanse conventie Comic-Con, die van 8 tot 12 juli in San Diego plaatsvindt. (Je kan echter ook op pre-order klikken)

Saturday Night Live, Mean Girls, 30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt, Parks & Recreation, Broad City, Yes Please, Bossypants, Ask Amy, de Golden Globes,... Het CV van Tina Fey en Amy Poehler is allicht langer dan uw verlanglijstje, maar toch slagen deze fun en fearless females er niet alleen op professioneel vlak in om een inspiratie te zijn.7 redenen waarom u al een schrijn aan het bouwen zou moeten zijn voor de Tina Fey en Amy Poehler action figures:Ze zijn niet bang om van zichzelf te houdenEn willen dat jij ook inziet hoe geweldig je bentZe schamen zich niet voor hun succes Ze zitten boordevol adviesZe helpen de foute dingen in de wereld aanklagenZonder een positieve attitude te verliezenEn niet te vergeten: ze hebben street cred.