Negen seizoen lang was de succesvolle tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld' te zien op de vrt. Met de recente verschuivingen in het medialandschap verhuisde de quiz mee met zijn bedenker, productiehuis Woestijnvis, naar VT4. Het startschot van het tiende seizoen wordt gegeven in het najaar. Presentator Erik Van Looy is opnieuw van de partij. Hij krijgt de steun van jurylid en komiek Philippe Geubels.

De opzet blijft dezelfde, alleen aan de formule werd ietwat gesleuteld. Naast BV's kunnen voortaan ook niet bekende mensen deelnemen. 'De werkmethode stond nog niet helemaal op punt', klonk het. Iedereen die zich wil meten met bekend Vlaanderen in de vernieuwde 'Slimste Mens ter Wereld' kan zich tot 1 april inschrijven. Bekijk de oproep van de twee protagonisten in het promofilmpje. (DB)

Inschrijven via deslimstemens.be

Negen seizoen lang was de succesvolle tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld' te zien op de vrt. Met de recente verschuivingen in het medialandschap verhuisde de quiz mee met zijn bedenker, productiehuis Woestijnvis, naar VT4. Het startschot van het tiende seizoen wordt gegeven in het najaar. Presentator Erik Van Looy is opnieuw van de partij. Hij krijgt de steun van jurylid en komiek Philippe Geubels. De opzet blijft dezelfde, alleen aan de formule werd ietwat gesleuteld. Naast BV's kunnen voortaan ook niet bekende mensen deelnemen. 'De werkmethode stond nog niet helemaal op punt', klonk het. Iedereen die zich wil meten met bekend Vlaanderen in de vernieuwde 'Slimste Mens ter Wereld' kan zich tot 1 april inschrijven. Bekijk de oproep van de twee protagonisten in het promofilmpje. (DB) Inschrijven via deslimstemens.be