Wat het programma precies wordt, is niet bekend. Het wordt alleszins geen doorsnee kookprogramma, zo lieten de Flemish Foodies weten.

De deal is nog niet helemaal rond, maar 'de goesting om samen iets te doen, is wel groot', klinkt het bij Woestijnvis. Kok Jason Blanckaert bevestigt de contacten. Als het contract rondkomt, zal het programma op VT4 te zien zijn. Met de Flemish Foodies zou de zender ook zijn eigen koks hebben.

De Flemish Foodies is het collectief bestaande uit de vrienden Olly Ceulenaere (chef-kok van restaurant Volta in Gent), Jason Blanckaert (J.E.F. in Gent) en Kobe Desramaults (In de Wulf in Dranouter en De Vitrine in Gent). Ze doken vorig jaar ook al eens op in het vtm-programma "Mijn Restaurant!", toen ze de prestaties van de twee finalisten gingen beoordelen. (DB)

Wat het programma precies wordt, is niet bekend. Het wordt alleszins geen doorsnee kookprogramma, zo lieten de Flemish Foodies weten. De deal is nog niet helemaal rond, maar 'de goesting om samen iets te doen, is wel groot', klinkt het bij Woestijnvis. Kok Jason Blanckaert bevestigt de contacten. Als het contract rondkomt, zal het programma op VT4 te zien zijn. Met de Flemish Foodies zou de zender ook zijn eigen koks hebben.De Flemish Foodies is het collectief bestaande uit de vrienden Olly Ceulenaere (chef-kok van restaurant Volta in Gent), Jason Blanckaert (J.E.F. in Gent) en Kobe Desramaults (In de Wulf in Dranouter en De Vitrine in Gent). Ze doken vorig jaar ook al eens op in het vtm-programma "Mijn Restaurant!", toen ze de prestaties van de twee finalisten gingen beoordelen. (DB)