De kans is groot dat de talkshow 'Vrienden Van de veire' al na een seizoen van de beeldbuis verdwijnt. Volgens de krant Het Laatste Nieuws is de Vrt niet tevreden over de kijkcijfers.

Het zaterdagavond-programma op Eén en gepresenteerd door Peter Van de Veire was nooit echt een groot succes. De eerste aflevering in september 2011 telde zowat 400.000 kijkers, maar dat getal kon nooit echt spectaculair opgekrikt worden. Bovendien kreeg het programma kritiek over zich heen na enkele misplaatste grappen van experts.

De openbare omroep ontkent het bericht. 'Zo'n beslissing wordt pas genomen na uitzending van de laatste aflevering', klinkt het. (DB)

De kans is groot dat de talkshow 'Vrienden Van de veire' al na een seizoen van de beeldbuis verdwijnt. Volgens de krant Het Laatste Nieuws is de Vrt niet tevreden over de kijkcijfers. Het zaterdagavond-programma op Eén en gepresenteerd door Peter Van de Veire was nooit echt een groot succes. De eerste aflevering in september 2011 telde zowat 400.000 kijkers, maar dat getal kon nooit echt spectaculair opgekrikt worden. Bovendien kreeg het programma kritiek over zich heen na enkele misplaatste grappen van experts. De openbare omroep ontkent het bericht. 'Zo'n beslissing wordt pas genomen na uitzending van de laatste aflevering', klinkt het. (DB)