Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' start op 1 februari, met een dubbelaflevering. Een week later, op 8 februari, gaat de nieuwe reeks van 'Astrid' van start, waarin Astrid Coppens (in een niet zo verleden bekend als Astrid Bryan) opnieuw inkijk geeft in haar leven in Los Angeles.

Daarnaast pakt VIJF dit voorjaar uit met twee nieuwe programma's. In 'Shopping Queens' moeten vier vrouwen op zoek naar een passende outfit voor een speciale gelegenheid. VIJF-stylist Jani Kazaltzis beoordeelt de geshopte outfits, en beloont de winnares met de titel van Shopping Queen. In de reeks 'Complex' helpt VIJF mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk, samen met een team van plastisch chirurgen.

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' start op 1 februari, met een dubbelaflevering. Een week later, op 8 februari, gaat de nieuwe reeks van 'Astrid' van start, waarin Astrid Coppens (in een niet zo verleden bekend als Astrid Bryan) opnieuw inkijk geeft in haar leven in Los Angeles. Daarnaast pakt VIJF dit voorjaar uit met twee nieuwe programma's. In 'Shopping Queens' moeten vier vrouwen op zoek naar een passende outfit voor een speciale gelegenheid. VIJF-stylist Jani Kazaltzis beoordeelt de geshopte outfits, en beloont de winnares met de titel van Shopping Queen. In de reeks 'Complex' helpt VIJF mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk, samen met een team van plastisch chirurgen.