De aflevering van 'Scheire en de Schepping' met de betreurde Patrick De Witte als één van de gasten zal op 28 februari uitgezonden worden. Dat meldt de persvoorlichter van de zender Vier. Eerder werd beslist van de aflevering op 21 februari te schrappen uit respect voor de nabestaanden van Patrick De Witte en zijn omgeving.

"De aflevering met (pdw), Alex Agnew, Thomas Smith en Regi Penxten is een eresaluut aan de peetvader en onvervangbare inspirator van de stand-up comedy in Vlaanderen", volgens de zender. Vier pleegde overleg met de familie van (pdw) vooraleer ze tot die beslissing kwam.

Patrick De Witte, beter bekend als (pdw), overleed dinsdag op 54-jarige leeftijd onverwacht aan een hartaderbreuk. Hij was op het moment van zijn overlijden hoofdredacteur van het mannenblad P-Magazine. Daarnaast was De Witte onder andere columnist, muzikant, televisiemaker en promotor van binnen- en buitenlandse stand-upcomedy. (XVdL)

De aflevering van 'Scheire en de Schepping' met de betreurde Patrick De Witte als één van de gasten zal op 28 februari uitgezonden worden. Dat meldt de persvoorlichter van de zender Vier. Eerder werd beslist van de aflevering op 21 februari te schrappen uit respect voor de nabestaanden van Patrick De Witte en zijn omgeving. "De aflevering met (pdw), Alex Agnew, Thomas Smith en Regi Penxten is een eresaluut aan de peetvader en onvervangbare inspirator van de stand-up comedy in Vlaanderen", volgens de zender. Vier pleegde overleg met de familie van (pdw) vooraleer ze tot die beslissing kwam. Patrick De Witte, beter bekend als (pdw), overleed dinsdag op 54-jarige leeftijd onverwacht aan een hartaderbreuk. Hij was op het moment van zijn overlijden hoofdredacteur van het mannenblad P-Magazine. Daarnaast was De Witte onder andere columnist, muzikant, televisiemaker en promotor van binnen- en buitenlandse stand-upcomedy. (XVdL)