"We hebben besloten de aflevering niet uit te zenden, uit respect voor de nabestaanden en de omgeving van Patrick De Witte", aldus een woordvoerder van de zender. Normaal gezien komt donderdag de aflevering op de buis die volgende week zou worden uitgezonden. Patrick De Witte, de hoofdredacteur van het mannenblad P-magazine, overleed dinsdagochtend onverwacht. Hij was 54 jaar oud.

(pdw) was een bekend mediafiguur. Hij werkte onder meer bij Humo en schreef columns voor diverse media. Sinds mei vorig jaar was hij hoofdredacteur van P-magazine. De Witte was ook de drijvende kracht achter het tv-productiehuis 3Keys, en was actief bij SKEPP, de organisatie die "beweringen en verschijnselen onderzoekt die volgens de huidige stand van de wetenschap bijzonder onwaarschijnlijk of onmogelijk zijn". (Belga/DB)

"We hebben besloten de aflevering niet uit te zenden, uit respect voor de nabestaanden en de omgeving van Patrick De Witte", aldus een woordvoerder van de zender. Normaal gezien komt donderdag de aflevering op de buis die volgende week zou worden uitgezonden. Patrick De Witte, de hoofdredacteur van het mannenblad P-magazine, overleed dinsdagochtend onverwacht. Hij was 54 jaar oud. (pdw) was een bekend mediafiguur. Hij werkte onder meer bij Humo en schreef columns voor diverse media. Sinds mei vorig jaar was hij hoofdredacteur van P-magazine. De Witte was ook de drijvende kracht achter het tv-productiehuis 3Keys, en was actief bij SKEPP, de organisatie die "beweringen en verschijnselen onderzoekt die volgens de huidige stand van de wetenschap bijzonder onwaarschijnlijk of onmogelijk zijn". (Belga/DB)