Voor de gelegenheid werd de titel omgevormd tot 'Who's Gonna Start the Fire' en kreeg de song een update. Sterren als Robert Downey Jr., Angelina Jolie, Steve Buscemi en Morgan Freeman passeren de revue.

De 'lollige' mash-up dient als aankondiging van het komende televisieseizoen waarbij VIER wil uitpakken met enkele blockbusters. Op vrijdag bijvoorbeeld staat de première van The Avengers gepland. Films die binnenkort ook hun première beleven op VIER zijn onder meer 'I Am Number Four', 'War Horse' en 'Grown Ups'. (AB)

Voor de gelegenheid werd de titel omgevormd tot 'Who's Gonna Start the Fire' en kreeg de song een update. Sterren als Robert Downey Jr., Angelina Jolie, Steve Buscemi en Morgan Freeman passeren de revue.De 'lollige' mash-up dient als aankondiging van het komende televisieseizoen waarbij VIER wil uitpakken met enkele blockbusters. Op vrijdag bijvoorbeeld staat de première van The Avengers gepland. Films die binnenkort ook hun première beleven op VIER zijn onder meer 'I Am Number Four', 'War Horse' en 'Grown Ups'. (AB)