Het nieuwe seizoen, waarvan een deel van de opnames in Europa plaatsvonden, draait de klok twee jaar vooruit en verlaat dus Islamabad als decor. Carrie Mathison (Claire Danes) heeft haar CIA-plunje opgeborgen en werkt nu voor een privé beveiligingsbedrijf in Berlijn, maar de Amerikaanse inlichtingendienst laat haar niet los. Aan spanning alvast geen gebrek, zo blijkt uit de trailer.

Onderwerpen als terrorisme in Europa en bijhorende issues rond veiligheid zullen in de twaalf afleveringen van het nieuwe seizoen aangekaart worden. Op 4 oktober zendt Showtime de eerste aflevering uit.

Het nieuwe seizoen, waarvan een deel van de opnames in Europa plaatsvonden, draait de klok twee jaar vooruit en verlaat dus Islamabad als decor. Carrie Mathison (Claire Danes) heeft haar CIA-plunje opgeborgen en werkt nu voor een privé beveiligingsbedrijf in Berlijn, maar de Amerikaanse inlichtingendienst laat haar niet los. Aan spanning alvast geen gebrek, zo blijkt uit de trailer.Onderwerpen als terrorisme in Europa en bijhorende issues rond veiligheid zullen in de twaalf afleveringen van het nieuwe seizoen aangekaart worden. Op 4 oktober zendt Showtime de eerste aflevering uit.