Top Gear Live Show is een van de grootste theatershows ter wereld die zich focust op de snelste en meest impressionante bolides ter wereld. Na uitverkochte shows op vier continenten doen de mannen eindelijk ons land aan. Dat lieten Jeremy Clarkson en Richard Hammond persoonlijk weten in een YouTube-video.

Typische Britse humor, gecombineerd met explosieve autoraces, een parade van de meest gekke chromed out wagens ter wereld en de komst van de immer in wit geklede racepiloot The Stig: Top Gear Live is nog spannender dan de televisieshow.

Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor de tweede show van 28 april. Prijzen variëren van 99 tot 40 euro. (TR)

Top Gear Live Show is een van de grootste theatershows ter wereld die zich focust op de snelste en meest impressionante bolides ter wereld. Na uitverkochte shows op vier continenten doen de mannen eindelijk ons land aan. Dat lieten Jeremy Clarkson en Richard Hammond persoonlijk weten in een YouTube-video. Typische Britse humor, gecombineerd met explosieve autoraces, een parade van de meest gekke chromed out wagens ter wereld en de komst van de immer in wit geklede racepiloot The Stig: Top Gear Live is nog spannender dan de televisieshow. Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor de tweede show van 28 april. Prijzen variëren van 99 tot 40 euro. (TR)