In de trailer bezoekt John Watson, een rol voor Martin Freeman, het graf van Sherlock Holmes bezoekt. Sherlock Holmes stortte in de laatste aflevering van het vorige seizoen te pletter vanop een hoog Londens gebouw. In de volgende scène zien we de achterkant van Holmes, Benedict Cumberbatch, terwijl hij een restaurant binnenstapt. De blik van Watson verraadt dat hij erg verrast is door het weerzien.

En net zoals bij ons nieuws als een lopend vuurtje verspreidt via de sociale media, wordt ook het nieuws van Holmes' herrijzenis 'trending' op Twitter. Wie uitkijkt naar de nieuwe afleveringen van Sherlock Holmes zal nog even geduld moeten uitoefenen. Cumberbatch keert terug op 19 januari op BBC One. (AB)

In de trailer bezoekt John Watson, een rol voor Martin Freeman, het graf van Sherlock Holmes bezoekt. Sherlock Holmes stortte in de laatste aflevering van het vorige seizoen te pletter vanop een hoog Londens gebouw. In de volgende scène zien we de achterkant van Holmes, Benedict Cumberbatch, terwijl hij een restaurant binnenstapt. De blik van Watson verraadt dat hij erg verrast is door het weerzien.En net zoals bij ons nieuws als een lopend vuurtje verspreidt via de sociale media, wordt ook het nieuws van Holmes' herrijzenis 'trending' op Twitter. Wie uitkijkt naar de nieuwe afleveringen van Sherlock Holmes zal nog even geduld moeten uitoefenen. Cumberbatch keert terug op 19 januari op BBC One. (AB)