In het derde seizoen is Hannah, na haar mentale inzinking, weer 'in a good place' nu ze opnieuw een relatie heeft met de excentrieke Adam. Ook de flamboyante Jessa maakt haar rentree, nadat ze van de radar verdween op het einde van seizoen 2.

Marnie werd bruut aan de kant gezet door Charlie en dat lost ze op haar eigen manier op. Ze houdt de façade op, maar binnenin valt ze in stukjes uiteen. Shoshanna kreeg vorig seizoen haar eerste echte liefje, het liep op niets uit, maar nu is ze vrank en vrij.

Ray, Shoshanna's eerste lief, is niet langer een ambitieloze dertiger. In het derde seizoen heeft hij zijn eigen koffie- en pizzabar. Ook Elijah is tot grote vreugde van schrijfster en actrice Lena Dunham opnieuw van de partij. Elijah is het voormalige lief van Lena's personage Hannah tot hij uit de kast kwam.

De previewbeelden worden doorspekt met commentaar van de hoofdrolspeelsters. Lena Dunham vertelt dat de cast als familie voor haar is geworden, al lachend voegt ze toe dat ze dit niet zegt 'om onderliggende spanningen te verdoezelen'. Voor de vier meisjes was het hun allereerste belangrijke job, dus Girls zal voor hen altijd speciaal blijven. Wij kijken er alvast naar uit. (AB)

In het derde seizoen is Hannah, na haar mentale inzinking, weer 'in a good place' nu ze opnieuw een relatie heeft met de excentrieke Adam. Ook de flamboyante Jessa maakt haar rentree, nadat ze van de radar verdween op het einde van seizoen 2.Marnie werd bruut aan de kant gezet door Charlie en dat lost ze op haar eigen manier op. Ze houdt de façade op, maar binnenin valt ze in stukjes uiteen. Shoshanna kreeg vorig seizoen haar eerste echte liefje, het liep op niets uit, maar nu is ze vrank en vrij.Ray, Shoshanna's eerste lief, is niet langer een ambitieloze dertiger. In het derde seizoen heeft hij zijn eigen koffie- en pizzabar. Ook Elijah is tot grote vreugde van schrijfster en actrice Lena Dunham opnieuw van de partij. Elijah is het voormalige lief van Lena's personage Hannah tot hij uit de kast kwam.De previewbeelden worden doorspekt met commentaar van de hoofdrolspeelsters. Lena Dunham vertelt dat de cast als familie voor haar is geworden, al lachend voegt ze toe dat ze dit niet zegt 'om onderliggende spanningen te verdoezelen'. Voor de vier meisjes was het hun allereerste belangrijke job, dus Girls zal voor hen altijd speciaal blijven. Wij kijken er alvast naar uit. (AB)