'Gilmore Girls: A Year In The Life' neemt ons mee naar Stars Hollow waar we Lorelai, Rory en Emily opnieuw in onze armen sluiten. Gepeperd met gevatte dialogen en hints naar het liefdesleven van Rory geeft deze trailer inkijk in het leven van de Gilmore Girls anno 2016. Lorelai en Luke zijn gelukkig, maar Lorelai lijkt de focus kwijt. En Rory is zoals Jack Kerouac 'On The Road'. Naar waar? Geen idee, maar haar ex-vriendjes zijn van de partij.

Ook Kirk, Sookie en andere Gilmore Girls anciens maken hun opwachting in de officiële trailer. Wijlen Richard (acteur Edward Herrmann overleed in 2014) krijgt een hommage in de vorm van een gigantisch schilderij en een begrafenis. Qua teasende video kan deze trailer zeker tellen: Hoezo Rory heeft geen job? Waarom voelt Lorelai zich wazig? Welk ex-vriendje van Rory wint haar hart opnieuw? Of is er een nieuwe liefde in het spel? De vragen stapelen zich op tegen hetzelfde tempo als de gesprekken van de Gilmore Girls.

De vier afleveringen (telkens 90 minuten) van Gilmore Girls: A Year in the Life zijn vanaf 25 november wereldwijd te zien op Netflix. Seizoen 1-7 van Gilmore Girls zijn nu te zien op Netflix.

(LP)

'Gilmore Girls: A Year In The Life' neemt ons mee naar Stars Hollow waar we Lorelai, Rory en Emily opnieuw in onze armen sluiten. Gepeperd met gevatte dialogen en hints naar het liefdesleven van Rory geeft deze trailer inkijk in het leven van de Gilmore Girls anno 2016. Lorelai en Luke zijn gelukkig, maar Lorelai lijkt de focus kwijt. En Rory is zoals Jack Kerouac 'On The Road'. Naar waar? Geen idee, maar haar ex-vriendjes zijn van de partij. Ook Kirk, Sookie en andere Gilmore Girls anciens maken hun opwachting in de officiële trailer. Wijlen Richard (acteur Edward Herrmann overleed in 2014) krijgt een hommage in de vorm van een gigantisch schilderij en een begrafenis. Qua teasende video kan deze trailer zeker tellen: Hoezo Rory heeft geen job? Waarom voelt Lorelai zich wazig? Welk ex-vriendje van Rory wint haar hart opnieuw? Of is er een nieuwe liefde in het spel? De vragen stapelen zich op tegen hetzelfde tempo als de gesprekken van de Gilmore Girls. De vier afleveringen (telkens 90 minuten) van Gilmore Girls: A Year in the Life zijn vanaf 25 november wereldwijd te zien op Netflix. Seizoen 1-7 van Gilmore Girls zijn nu te zien op Netflix. (LP)