Elk jaar is het voor de fans van The Simpson uitkijken naar de Halloween-aflevering van The Simpsons. Sinds het tweede seizoen lanceert de animatieserie een generiek in de aanloop van de zogenaamde 'Treehouse of Horror'-special. Dit jaar doet bedenker Matt Groening voor het filmpje beroep op een buitengewone 'guest star': de Mexicaanse filmmaker Guillermo del Toro.

De regisseur van onder meer de blockbuster Pacific Rim leverde een visueel meesterwerk met knipogen naar eigen films, maar ook refererend aan Lovecraft, Hitchcock en Stephen King...

De volledige aflevering verschijnt zaterdag op de Amerikaanse beeldbuis. (DB)

Elk jaar is het voor de fans van The Simpson uitkijken naar de Halloween-aflevering van The Simpsons. Sinds het tweede seizoen lanceert de animatieserie een generiek in de aanloop van de zogenaamde 'Treehouse of Horror'-special. Dit jaar doet bedenker Matt Groening voor het filmpje beroep op een buitengewone 'guest star': de Mexicaanse filmmaker Guillermo del Toro.De regisseur van onder meer de blockbuster Pacific Rim leverde een visueel meesterwerk met knipogen naar eigen films, maar ook refererend aan Lovecraft, Hitchcock en Stephen King...De volledige aflevering verschijnt zaterdag op de Amerikaanse beeldbuis. (DB)