Dertien jaar na het laatste seizoen gaat de cultreeks 'The X-Files' eind januari opnieuw in première. FBI-agenten Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) mogen dan zes afleveringen lang onderzoeken of the truth nog steeds out there is.

Na enkele teasers en een korte documentaire lanceert tv-zender Fox nu de eerste minuut van de allereerste aflevering die binnenkort op het kleine scherm te zien is.

In zestig seconden frist Mulder nog even het geheugen op aan de hand van oude foto's. De mysterieuze zaak rond de verdwijning van zijn zus wordt verder uitgespit. Zijn obsessie voor buitenaardse wezens bleef intact.

Dertien jaar na het laatste seizoen gaat de cultreeks 'The X-Files' eind januari opnieuw in première. FBI-agenten Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) mogen dan zes afleveringen lang onderzoeken of the truth nog steeds out there is. Na enkele teasers en een korte documentaire lanceert tv-zender Fox nu de eerste minuut van de allereerste aflevering die binnenkort op het kleine scherm te zien is. In zestig seconden frist Mulder nog even het geheugen op aan de hand van oude foto's. De mysterieuze zaak rond de verdwijning van zijn zus wordt verder uitgespit. Zijn obsessie voor buitenaardse wezens bleef intact.