De tiendelige documentairereeks is een van de best bekeken series op de streamingdienst Netflix. Het verhaal over Steven Avery, die achttien jaar lang onschuldig in de cel zat voor een verkrachting en na vrijlating opnieuw werd opgesloten op beschuldiging van moord, beroerde kijkers wereldwijd.

Laura Ricciardi en Moira Demos, de makers van de documentairereeks, hebben het gevoel dat het verhaal nog niet is afgehandeld. Inmiddels is er nieuw bewijsmateriaal opgedoken en de regisseurs interviewden Avery over de nieuwe ontwikkelingen. Ook de advocaten werden al geïnterviewd voor een vervolgreeks. (LP)

De tiendelige documentairereeks is een van de best bekeken series op de streamingdienst Netflix. Het verhaal over Steven Avery, die achttien jaar lang onschuldig in de cel zat voor een verkrachting en na vrijlating opnieuw werd opgesloten op beschuldiging van moord, beroerde kijkers wereldwijd. Laura Ricciardi en Moira Demos, de makers van de documentairereeks, hebben het gevoel dat het verhaal nog niet is afgehandeld. Inmiddels is er nieuw bewijsmateriaal opgedoken en de regisseurs interviewden Avery over de nieuwe ontwikkelingen. Ook de advocaten werden al geïnterviewd voor een vervolgreeks. (LP)