Er komen nieuwe afleveringen van Sorry voor alles. Dat heeft Eén zondagavond aangekondigd in een filmpje, een kleine week nadat het programma een International Emmy Award won.

Dat er nieuwe afleveringen komen, is niet evident. In Knack Focus vertelde bedenker Kamiel De Bruyne dat het moeilijk zou worden om nietsvermoedende kandidaten te vinden. 'Ik denk niet dat er nu nog Vlamingen zijn die geen twee keer zullen nadenken als ze op een parking een verrast kijkende cameraploeg tegen het lijf lopen. Maar misschien vinden we wel een manier om dat op te lossen.'

Daarnaast vertrok een groot deel van het team dat het eerste seizoen maakte naar Medialaan. Daarom moest er een nieuwe ploeg in het zadel worden gehesen, met Wannes Deleu als eindredacteur. Deleu leefde vorig jaar een maand als dakloze voor Op straat. Eén-netmanager Olivier Goris vertelt in De Morgen: 'Je hebt de juiste ploeg zotten nodig die dit willen maken.'

In totaal zijn er nu vier afleveringen gepland, twee voor en twee na de kerstvakantie. Sorry voor alles moet volgens Eén een soort pop-upprogramma opduiken, dat niet volgens seizoenen werkt.

De eerste aflevering staat op 10 december gepland en komt in het slot terecht waar nu Tabula Rasa staat en tot enkele weken geleden Twee tot de zesde macht. De huidige planning heeft echter niets te maken met de beëindigde samenwerking tussen Eén en Bart De Pauw. 'Heel even hebben we overwogen om het toch naar voren te schuiven', zegt Goris, 'maar dan moesten we het productieproces versnellen. Dat is niet haalbaar voor een programma waarin elk detail telt.

Sorry voor alles, vanaf 10 december om 20.30 uur op Eén

Er komen nieuwe afleveringen van Sorry voor alles. Dat heeft Eén zondagavond aangekondigd in een filmpje, een kleine week nadat het programma een International Emmy Award won. Dat er nieuwe afleveringen komen, is niet evident. In Knack Focus vertelde bedenker Kamiel De Bruyne dat het moeilijk zou worden om nietsvermoedende kandidaten te vinden. 'Ik denk niet dat er nu nog Vlamingen zijn die geen twee keer zullen nadenken als ze op een parking een verrast kijkende cameraploeg tegen het lijf lopen. Maar misschien vinden we wel een manier om dat op te lossen.'Daarnaast vertrok een groot deel van het team dat het eerste seizoen maakte naar Medialaan. Daarom moest er een nieuwe ploeg in het zadel worden gehesen, met Wannes Deleu als eindredacteur. Deleu leefde vorig jaar een maand als dakloze voor Op straat. Eén-netmanager Olivier Goris vertelt in De Morgen: 'Je hebt de juiste ploeg zotten nodig die dit willen maken.'In totaal zijn er nu vier afleveringen gepland, twee voor en twee na de kerstvakantie. Sorry voor alles moet volgens Eén een soort pop-upprogramma opduiken, dat niet volgens seizoenen werkt.De eerste aflevering staat op 10 december gepland en komt in het slot terecht waar nu Tabula Rasa staat en tot enkele weken geleden Twee tot de zesde macht. De huidige planning heeft echter niets te maken met de beëindigde samenwerking tussen Eén en Bart De Pauw. 'Heel even hebben we overwogen om het toch naar voren te schuiven', zegt Goris, 'maar dan moesten we het productieproces versnellen. Dat is niet haalbaar voor een programma waarin elk detail telt.