De thrillerreeks gaat over een doodnormale wijk die afgesloten wordt van de buitenwereld omdat er een besmettelijk virus uitbreekt. De bewoners zijn enkel op elkaar aangewezen en de eigenschappen die in zo 'n situatie naar boven komen, worden onder de loep genomen. Veerle Baetens zal samenwerken met oude bekenden. Het scenario is van de hand van Carl Joos, die ook 'The Broken Circle Breakdown' schreef. Tim Mielants zal de serie regisseren. Hij werkte al met Baetens tijdens de opnames van enkele afleveringen van 'Code 37'.

De opnames van 'Cordon' starten nog dit voorjaar in Antwerpen. Productiehuis Eyeworks Film & TV Drama heeft de medewerking gevraagd van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. (CS)

De thrillerreeks gaat over een doodnormale wijk die afgesloten wordt van de buitenwereld omdat er een besmettelijk virus uitbreekt. De bewoners zijn enkel op elkaar aangewezen en de eigenschappen die in zo 'n situatie naar boven komen, worden onder de loep genomen. Veerle Baetens zal samenwerken met oude bekenden. Het scenario is van de hand van Carl Joos, die ook 'The Broken Circle Breakdown' schreef. Tim Mielants zal de serie regisseren. Hij werkte al met Baetens tijdens de opnames van enkele afleveringen van 'Code 37'. De opnames van 'Cordon' starten nog dit voorjaar in Antwerpen. Productiehuis Eyeworks Film & TV Drama heeft de medewerking gevraagd van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. (CS)