De pittige quotes ('Waarom zijn alle goden zo'n kwaadaardige klootzakken? Waar is de god van tieten en wijn?'*) en snedige dialogen (nagenoeg alles wat Tyrion en Cersei Lannister tegen elkaar zeggen) uit Game of Thrones werken niet zelden op de lachspieren.

Toch is de reeks vol koele machtwellust, bruut geweld en impressionante decors en kostuums, vooral bloedernstig. En net dat maakt het des te vermakelijker als de acteurs uit de bocht gaan. (U bent geen fan als u niet minstens moet grinniken om de danspasjes van Tyrion en Jamie.)

* 99 andere onvergetelijke quotes uit Game of Thrones leest u hier

De pittige quotes ('Waarom zijn alle goden zo'n kwaadaardige klootzakken? Waar is de god van tieten en wijn?'*) en snedige dialogen (nagenoeg alles wat Tyrion en Cersei Lannister tegen elkaar zeggen) uit Game of Thrones werken niet zelden op de lachspieren. Toch is de reeks vol koele machtwellust, bruut geweld en impressionante decors en kostuums, vooral bloedernstig. En net dat maakt het des te vermakelijker als de acteurs uit de bocht gaan. (U bent geen fan als u niet minstens moet grinniken om de danspasjes van Tyrion en Jamie.) * 99 andere onvergetelijke quotes uit Game of Thrones leest u hier