Eerst was er Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Kort daarna Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Canada, Amerika... Overal waar Stromae voet aan grond zet trekt hij een spoor van vervoering.

Bij onze noorderburen waar hij als eerste Franstalige zanger ooit de hoogste trede van de hitlijsten inpalmde, werd hij in april nog even voor de microfoon gehaald alvorens hij de podiumplanken van de uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam bestormde. Het interview was meteen het onderwerp van een muziekspecial rond het fenomeen. Naast de zanger komen ook zijn vriendin, muziekleraar en andere mensen uit zijn entourage aan het woord. (DB)

Eerst was er Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Kort daarna Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Canada, Amerika... Overal waar Stromae voet aan grond zet trekt hij een spoor van vervoering. Bij onze noorderburen waar hij als eerste Franstalige zanger ooit de hoogste trede van de hitlijsten inpalmde, werd hij in april nog even voor de microfoon gehaald alvorens hij de podiumplanken van de uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam bestormde. Het interview was meteen het onderwerp van een muziekspecial rond het fenomeen. Naast de zanger komen ook zijn vriendin, muziekleraar en andere mensen uit zijn entourage aan het woord. (DB)