De nieuwe detectiveserie 'True Detective', met het duo Woody Harrelson en Matthew McConaughey in de hoofdrol, heeft een nieuwe trailer die de appetijt nog wat meer moet stimuleren. Het eerste seizoen rond de zeventien jaar oude moordzaak telt acht afleveringen van telkens een uur en loopt vanaf 12 januari op de Amerikaanse betaalzender.

De reeks volgt twee speurders, Rust Cohle en Martin Hart, die een (jarenlange) zoektocht naar de dader gemeen hebben. De bizarre moordzaak in Louisiana, in 1995, loopt simultaan met het huidige onderzoek.

Elk seizoen wordt een andere case belicht. De serie werd neergepend door Nic Pizzolatto en geregisseerd door Cary Fukunaga, bekend van 'Jane Eyre'. (DB)

De nieuwe detectiveserie 'True Detective', met het duo Woody Harrelson en Matthew McConaughey in de hoofdrol, heeft een nieuwe trailer die de appetijt nog wat meer moet stimuleren. Het eerste seizoen rond de zeventien jaar oude moordzaak telt acht afleveringen van telkens een uur en loopt vanaf 12 januari op de Amerikaanse betaalzender. De reeks volgt twee speurders, Rust Cohle en Martin Hart, die een (jarenlange) zoektocht naar de dader gemeen hebben. De bizarre moordzaak in Louisiana, in 1995, loopt simultaan met het huidige onderzoek.Elk seizoen wordt een andere case belicht. De serie werd neergepend door Nic Pizzolatto en geregisseerd door Cary Fukunaga, bekend van 'Jane Eyre'. (DB)