Eerder loste HBO al enkele teasers en fotomateriaal, maar het productiehuis achter kwaliteitsseries als Game of Thrones was erg karig met antwoorden op belangrijke vragen. De trailer die nu net op YouTube gegooid werd, doet dat net iets meer.

Eén ding is alvast al zeker: de makers zijn niet afgestapt van hun succesformule. Bruut geweld, seks en moeilijke intriges zullen ook in het zesde seizoen aan bod komen. Verder ziet het er ook naar uit dat de tijd een soepeler gegeven wordt, want is dat nu een jongere versie van Ned Stark die we te zien krijgen in een flashback?

Vrouwen herrijzen

We zien een (levende) Sansa Stark die sterker lijkt dan ooit. Ook Cersei Lannister lijkt haar kracht te hebben teruggevonden na haar Walk Of Shame. Vrouwen aan de macht in het zesde seizoen van Game of Thrones? De tijd zal het zeggen, want de serie komt pas uit op 24 april.

(EK)

Eerder loste HBO al enkele teasers en fotomateriaal, maar het productiehuis achter kwaliteitsseries als Game of Thrones was erg karig met antwoorden op belangrijke vragen. De trailer die nu net op YouTube gegooid werd, doet dat net iets meer. Eén ding is alvast al zeker: de makers zijn niet afgestapt van hun succesformule. Bruut geweld, seks en moeilijke intriges zullen ook in het zesde seizoen aan bod komen. Verder ziet het er ook naar uit dat de tijd een soepeler gegeven wordt, want is dat nu een jongere versie van Ned Stark die we te zien krijgen in een flashback?We zien een (levende) Sansa Stark die sterker lijkt dan ooit. Ook Cersei Lannister lijkt haar kracht te hebben teruggevonden na haar Walk Of Shame. Vrouwen aan de macht in het zesde seizoen van Game of Thrones? De tijd zal het zeggen, want de serie komt pas uit op 24 april.(EK)