'Het is spannend om opnieuw een programma voor Eén te maken, het voelt als terugkeren naar een vertrouwd nest', zegt Tom Lenaerts, vier jaar nadat hij de overstap maakte van de openbare omroep naar VIER. De nieuwe quiz die voorlopig nog geen titel heeft, zal hij zelf presenteren. Over de inhoud is nog niets geweten. Wat wel vaststaat is dat het geen variant van De Pappenheimers wordt, dat er geen BV's zullen meespelen, en dat het spelprogramma ten vroegste in het najaar wordt uitgezonden.

Geïnteresseerden kunnen zich hier melden. 'Ik ben op zoek naar mensen tussen 18 en 78 jaar', zegt Lenaerts in een persbericht. 'Mensen die zichzelf op één avond helemaal verliezen in een spel én zichzelf tegelijkertijd geweldig kunnen relativeren, dat lijken mij de ideale kandidaten.' Bij de oproep hoort ook dit promofilmpje.

'Het is spannend om opnieuw een programma voor Eén te maken, het voelt als terugkeren naar een vertrouwd nest', zegt Tom Lenaerts, vier jaar nadat hij de overstap maakte van de openbare omroep naar VIER. De nieuwe quiz die voorlopig nog geen titel heeft, zal hij zelf presenteren. Over de inhoud is nog niets geweten. Wat wel vaststaat is dat het geen variant van De Pappenheimers wordt, dat er geen BV's zullen meespelen, en dat het spelprogramma ten vroegste in het najaar wordt uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich hier melden. 'Ik ben op zoek naar mensen tussen 18 en 78 jaar', zegt Lenaerts in een persbericht. 'Mensen die zichzelf op één avond helemaal verliezen in een spel én zichzelf tegelijkertijd geweldig kunnen relativeren, dat lijken mij de ideale kandidaten.' Bij de oproep hoort ook dit promofilmpje.