Axel Daeseleire speelt de hoofdrol in het tweede seizoen van Vermist, vanaf maandag 22/3 te zien op VT4.

Beertje Collargol
Een teddybeer die net zo goed bij jou in bed kon liggen, nam je mee naar een hele leuke fantasiewereld. Ik hield van de aparte animatiestijl en van de tristesse die van het beertje uitging. In andere kinderprogramma's zoals Wicky De Viking of Tita Tovenaar werden alle problemen opgelost, maar bij Beertje Collargol was dat niet altijd het geval. Plus: het deuntje dreunt op mijn 41e nog altijd door mijn hoofd.

Terug Naar Oosterdonk

Op zaterdagavond zat - en zit - ik zelden voor de televisie, maar er is niet een serie waarnaar ik zo heb uitgekeken als naar Terug Naar Oosterdonk. En dat heeft niets te maken met het feit dat ik er zelf een klein rolletje in meespeel. Om de twee jaar herbekijk ik de reeks nog eens op dvd en dan besef ik weer dat we dringend weer zulke series moeten maken - en dat we dus meer tijd en geld nodig hebben.

Blind Date: met de borsten bloot

Ik geef toe: dit moment is heel ridicuul en betekent niets op wereldschaal. Alleen heb ik bijna letterlijk in mijn broek gepist van het lachen. Een nogal rondborstige dame toont haar danstalent tijdens Ingeborgs bekende datingshow en laat daarbij een van haar troeven uit haar bloesje komen. Als het publiek hierop luid begint te juichen, gaat zij gewoon nog heviger dansen.

Obama. The state of the union

Tijdens zijn eerste jaarlijkse toespraak als president toonde Barack Obama zich erg gedreven. Hij begint natuurlijk met het goede nieuws, wat hem heel veel applaus oplevert. Zodra hij het echter over de sociale zekerheid heeft, zie je de gezichten achter hem verstrakken. Hij blijft vastberaden. Een krachtig moment.

Beertje Collargol Een teddybeer die net zo goed bij jou in bed kon liggen, nam je mee naar een hele leuke fantasiewereld. Ik hield van de aparte animatiestijl en van de tristesse die van het beertje uitging. In andere kinderprogramma's zoals Wicky De Viking of Tita Tovenaar werden alle problemen opgelost, maar bij Beertje Collargol was dat niet altijd het geval. Plus: het deuntje dreunt op mijn 41e nog altijd door mijn hoofd. Terug Naar Oosterdonk Op zaterdagavond zat - en zit - ik zelden voor de televisie, maar er is niet een serie waarnaar ik zo heb uitgekeken als naar Terug Naar Oosterdonk. En dat heeft niets te maken met het feit dat ik er zelf een klein rolletje in meespeel. Om de twee jaar herbekijk ik de reeks nog eens op dvd en dan besef ik weer dat we dringend weer zulke series moeten maken - en dat we dus meer tijd en geld nodig hebben. Blind Date: met de borsten bloot Ik geef toe: dit moment is heel ridicuul en betekent niets op wereldschaal. Alleen heb ik bijna letterlijk in mijn broek gepist van het lachen. Een nogal rondborstige dame toont haar danstalent tijdens Ingeborgs bekende datingshow en laat daarbij een van haar troeven uit haar bloesje komen. Als het publiek hierop luid begint te juichen, gaat zij gewoon nog heviger dansen. Obama. The state of the union Tijdens zijn eerste jaarlijkse toespraak als president toonde Barack Obama zich erg gedreven. Hij begint natuurlijk met het goede nieuws, wat hem heel veel applaus oplevert. Zodra hij het echter over de sociale zekerheid heeft, zie je de gezichten achter hem verstrakken. Hij blijft vastberaden. Een krachtig moment.