The Walking Dead', een serie van AMC, wordt binnenkort dus ook een zombiespelletje voor smartphones en tablets. De lancering wordt gelijktijdig gepland met de première van het vijfde seizoen in oktober 2014.

Next Games, een bedrijf dat in 2013 werd opgestart door voormalige werknemers van de Angry Birds-producenten, wil een verhalend spel op de markt brengen. 'We kozen voor hen omdat ze over een groot creatief en technisch talent beschikken. Zij zullen de unieke wereld van 'The Walking Dead' kunnen heruitvinden', klinkt het bij AMC. (AB)

The Walking Dead', een serie van AMC, wordt binnenkort dus ook een zombiespelletje voor smartphones en tablets. De lancering wordt gelijktijdig gepland met de première van het vijfde seizoen in oktober 2014. Next Games, een bedrijf dat in 2013 werd opgestart door voormalige werknemers van de Angry Birds-producenten, wil een verhalend spel op de markt brengen. 'We kozen voor hen omdat ze over een groot creatief en technisch talent beschikken. Zij zullen de unieke wereld van 'The Walking Dead' kunnen heruitvinden', klinkt het bij AMC. (AB)