In de inmiddels klassieke begingeneriek van de Simpsons duiken wel vaker variaties op. Zo is er het beeld waar Bart Simpson het bord van de klas vol moet schrijven omdat hij voor straf moet nablijven: de tekst op het bord is zelden dezelfde. In de aflevering van gisteravond krabbelde Bart de zin 'sucks to be right' ('het juist hebben, is niet leuk') op het bord. Daarmee verwijzen de makers van de serie naar hun 16 jaar oude voorspelling dat Donald Trump president zou worden - en maken ze meteen duidelijk wat ze van Trump denken.

De variatie in de bordtekst is na jaren zo'n goed ingebakken grap dat fans van de serie alle versies verzamelden en per aflevering oplijstten.

(SK)

In de inmiddels klassieke begingeneriek van de Simpsons duiken wel vaker variaties op. Zo is er het beeld waar Bart Simpson het bord van de klas vol moet schrijven omdat hij voor straf moet nablijven: de tekst op het bord is zelden dezelfde. In de aflevering van gisteravond krabbelde Bart de zin 'sucks to be right' ('het juist hebben, is niet leuk') op het bord. Daarmee verwijzen de makers van de serie naar hun 16 jaar oude voorspelling dat Donald Trump president zou worden - en maken ze meteen duidelijk wat ze van Trump denken.De variatie in de bordtekst is na jaren zo'n goed ingebakken grap dat fans van de serie alle versies verzamelden en per aflevering oplijstten.(SK)