De herhaling van de eerste aflevering, die in première ging op 17 december 1989, werd gevolgd door het tonen van een titelkaart met een boodschap naar zender Fox toe. De boodschap luidde als volgt: "congratulations FOX on 25 years... We still love you*". "Proficiat met de 25 jaar, Fox... We houden nog steeds van je*". De asterix verwees naar een boodschap die onderaan het scherm in kleine lettertjes te lezen was: "This doesn't include Fox News", ofwel "Fox News hoort daar niet bij".

Racisten

Dat de gele figuren uit Springfield niet al te opgezet zijn met de berichtgeving van Fox News was al eerder bekend. Die onvrede werd al eens aangegeven in de aflevering 'The Fool Monty' uit seizoen 22. In die aflevering is een helikopter te zien die de slogan "Fox News: not racist, but #1 with racists" (niet racistisch, maar wel de nummer één onder racisten) draagt.

De fel omstreden commentator Bill O'Reilly reageerde toen op het grapje door te zeggen dat de makers van de animatiereeks maar kritiek blijven geven op hun zender zonder dat FOX er iets van zegt. De makers van 'The Simpsons' gingen allesbehalve braaf in hun mand liggen, maar toonden in een volgende aflevering opnieuw een helikopter, nu met het opschrift "Fox News: unsuitable for viewers under 75"(Fox News: niet geschikt voor kijkers onder 75 jaar).

Republikeinen
Fox News krijgt vaak de kritiek dat ze te veel de kaart trekken van de republikeinen en sterk conservatief gedachtegoed verspreiden. De zender ligt dan ook vaak overhoop met de administratie van Amerikaans president Barack Obama. (JVDV)

De herhaling van de eerste aflevering, die in première ging op 17 december 1989, werd gevolgd door het tonen van een titelkaart met een boodschap naar zender Fox toe. De boodschap luidde als volgt: "congratulations FOX on 25 years... We still love you*". "Proficiat met de 25 jaar, Fox... We houden nog steeds van je*". De asterix verwees naar een boodschap die onderaan het scherm in kleine lettertjes te lezen was: "This doesn't include Fox News", ofwel "Fox News hoort daar niet bij". Racisten Dat de gele figuren uit Springfield niet al te opgezet zijn met de berichtgeving van Fox News was al eerder bekend. Die onvrede werd al eens aangegeven in de aflevering 'The Fool Monty' uit seizoen 22. In die aflevering is een helikopter te zien die de slogan "Fox News: not racist, but #1 with racists" (niet racistisch, maar wel de nummer één onder racisten) draagt. De fel omstreden commentator Bill O'Reilly reageerde toen op het grapje door te zeggen dat de makers van de animatiereeks maar kritiek blijven geven op hun zender zonder dat FOX er iets van zegt. De makers van 'The Simpsons' gingen allesbehalve braaf in hun mand liggen, maar toonden in een volgende aflevering opnieuw een helikopter, nu met het opschrift "Fox News: unsuitable for viewers under 75"(Fox News: niet geschikt voor kijkers onder 75 jaar). Republikeinen Fox News krijgt vaak de kritiek dat ze te veel de kaart trekken van de republikeinen en sterk conservatief gedachtegoed verspreiden. De zender ligt dan ook vaak overhoop met de administratie van Amerikaans president Barack Obama. (JVDV)