Na lange onderhandelingen met Warner Bros heeft Seth MacFarlane de rechten verkregen om een nieuwe reeks van 'The Flintstones' te maken. Warner Bros was oorspronkelijk bezorgd dat MacFarlane de politiek incorrecte humor van 'Family Guy' ook zou gebruiken in 'The Flintstones'.

MacFarlane heeft Warner Bros ervan verzekerd dat dit niet het geval is. De Family Guy-bedenker was in zijn jeugd een grote fan van de reeks en wil de integriteit ervan niet aantasten. Hij wil de reeks hetzelfde karakter meegeven als dat van 'The Simpsons' midden jaren 90: gedurfd maar geschikt voor alle leeftijden.

MacFarlane is momenteel de pilootaflevering aan het schrijven. De nieuwe reeks van 'The Flintstones' komt vanaf volgend jaar op de buis in de Verenigde Staten. (BW)

Na lange onderhandelingen met Warner Bros heeft Seth MacFarlane de rechten verkregen om een nieuwe reeks van 'The Flintstones' te maken. Warner Bros was oorspronkelijk bezorgd dat MacFarlane de politiek incorrecte humor van 'Family Guy' ook zou gebruiken in 'The Flintstones'. MacFarlane heeft Warner Bros ervan verzekerd dat dit niet het geval is. De Family Guy-bedenker was in zijn jeugd een grote fan van de reeks en wil de integriteit ervan niet aantasten. Hij wil de reeks hetzelfde karakter meegeven als dat van 'The Simpsons' midden jaren 90: gedurfd maar geschikt voor alle leeftijden. MacFarlane is momenteel de pilootaflevering aan het schrijven. De nieuwe reeks van 'The Flintstones' komt vanaf volgend jaar op de buis in de Verenigde Staten. (BW)