De Emmy's zijn nog maar net uitgedeeld of er worden al plannen gesmeed voor een nieuwe topreeks. Onder de voorlopige naam 'Ashecliffe', vernoemd naar de instelling waar het verhaal zich afspeelt, zou de film 'Shutter Island' van Martin Scorsese op het kleine scherm te zien kunnen zijn in de vorm van een televisieserie.

Het script wordt neergepend door Dennis Lehane, de auteur van het boek 'Shutter Island' waarop de film werd gebaseerd. Het voorlopige plan is om een prequel van de film te schrijven waarin de gebeurtenissen voor 'Shutter Island' uit de doeken worden gedaan.

Welke acteurs een rol zouden krijgen in de prent is nog niet bekend. (LP)

De Emmy's zijn nog maar net uitgedeeld of er worden al plannen gesmeed voor een nieuwe topreeks. Onder de voorlopige naam 'Ashecliffe', vernoemd naar de instelling waar het verhaal zich afspeelt, zou de film 'Shutter Island' van Martin Scorsese op het kleine scherm te zien kunnen zijn in de vorm van een televisieserie. Het script wordt neergepend door Dennis Lehane, de auteur van het boek 'Shutter Island' waarop de film werd gebaseerd. Het voorlopige plan is om een prequel van de film te schrijven waarin de gebeurtenissen voor 'Shutter Island' uit de doeken worden gedaan. Welke acteurs een rol zouden krijgen in de prent is nog niet bekend. (LP)