Chaussée d'Amour neemt het in de categorie 'beste niet-Engelstalige dramaserie' onder meer op tegen internationaal gerenommeerde reeksen als het IJslandse 'Trapped' en 'Follow The Money', uit Denemarken. Ook 'Ennemi Pubic', een serie van de Franstalige openbare omroep RTBF, is genomineerd. De winnaar wordt op 30 november 2016 bekendgemaakt in Londen.

Chaussée d'Amour vertelt het verhaal van Sylvia, een moeder van twee puberende kinderen, die haar mislukte huwelijk ontvlucht en noodgedwongen haar intrek neemt in het bordeel dat ze van haar vader erfde.

De serie was exclusief te volgen via Play en Play More, de 'video on demand'-functies van de Telenet. In het voorjaar van 2017 is het te bekijken op VIER. Chaussée d'Amour werd ondertussen ook verkocht aan de Duitse openbare omroep ZDF.

Chaussée d'Amour neemt het in de categorie 'beste niet-Engelstalige dramaserie' onder meer op tegen internationaal gerenommeerde reeksen als het IJslandse 'Trapped' en 'Follow The Money', uit Denemarken. Ook 'Ennemi Pubic', een serie van de Franstalige openbare omroep RTBF, is genomineerd. De winnaar wordt op 30 november 2016 bekendgemaakt in Londen. Chaussée d'Amour vertelt het verhaal van Sylvia, een moeder van twee puberende kinderen, die haar mislukte huwelijk ontvlucht en noodgedwongen haar intrek neemt in het bordeel dat ze van haar vader erfde. De serie was exclusief te volgen via Play en Play More, de 'video on demand'-functies van de Telenet. In het voorjaar van 2017 is het te bekijken op VIER. Chaussée d'Amour werd ondertussen ook verkocht aan de Duitse openbare omroep ZDF.