De nieuwe muziekstreams Hooray en Bruut vullen het streamingaanbod van Studio Brussel verder aan, waar ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken. Hooray is al langer het hiphopmerk van de zender. Zo was er afgelopen donderdag nog de Hooray 100, de lijst met de 100 beste hiphopnummers volgens de Studio Brussel-luisteraars. Bruut is dan weer het Studio Brussel-keurmerk voor rauwe gitaren à la Van Stake, The Chats, Ramones, Idles en Mastodon.

Beide merken krijgen ook in het reguliere radioschema een plaats. Zo kunnen hiphopfans van maandag tot en met donderdag tussen 19 en 20 uur afstemmen op Studio Brussel voor hun lievelingsmuziek en krijgen luisteraars op zondagavond tussen 18 en 20 uur telkens een selectie te horen van Bruut. Rond 20 juni staat Bruut bovendien een weekend lang in het teken van 25 jaar Graspop.

Beide muziekstreams zijn te beluisteren via stubru.be of via de Studio Brussel-app. (Belga)

De nieuwe muziekstreams Hooray en Bruut vullen het streamingaanbod van Studio Brussel verder aan, waar ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken. Hooray is al langer het hiphopmerk van de zender. Zo was er afgelopen donderdag nog de Hooray 100, de lijst met de 100 beste hiphopnummers volgens de Studio Brussel-luisteraars. Bruut is dan weer het Studio Brussel-keurmerk voor rauwe gitaren à la Van Stake, The Chats, Ramones, Idles en Mastodon. Beide merken krijgen ook in het reguliere radioschema een plaats. Zo kunnen hiphopfans van maandag tot en met donderdag tussen 19 en 20 uur afstemmen op Studio Brussel voor hun lievelingsmuziek en krijgen luisteraars op zondagavond tussen 18 en 20 uur telkens een selectie te horen van Bruut. Rond 20 juni staat Bruut bovendien een weekend lang in het teken van 25 jaar Graspop. Beide muziekstreams zijn te beluisteren via stubru.be of via de Studio Brussel-app. (Belga)