'Zeg nooit nooit, maar zo denken we er momenteel over. We zijn begonnen met nadenken over hoe we de verhaallijnen van deze jonge vrouwen kunnen afsluiten', vertelde Dunham dinsdag in een radioshow. Lena Dunham is het brein en de pen achter de succesvolle en ophefmakende televisiereeks.

'Ik begon aan deze serie te werken toen ik 23 jaar was. Ik word dertig, dus het is goed om de reeks over het leven als twintiger af te sluiten', lezen we haar reactie op nu.nl. Momenteel heeft HBO nog geen gewag gemaakt van een zesde seizoen, maar volgens Dunham zouden de besprekingen over dat seizoen en het afsluiten van de reeks al begonnen zijn. (AB)

'Zeg nooit nooit, maar zo denken we er momenteel over. We zijn begonnen met nadenken over hoe we de verhaallijnen van deze jonge vrouwen kunnen afsluiten', vertelde Dunham dinsdag in een radioshow. Lena Dunham is het brein en de pen achter de succesvolle en ophefmakende televisiereeks.'Ik begon aan deze serie te werken toen ik 23 jaar was. Ik word dertig, dus het is goed om de reeks over het leven als twintiger af te sluiten', lezen we haar reactie op nu.nl. Momenteel heeft HBO nog geen gewag gemaakt van een zesde seizoen, maar volgens Dunham zouden de besprekingen over dat seizoen en het afsluiten van de reeks al begonnen zijn. (AB)