Breaking Bad bedenker Vince Gilligan heeft tijdens de podcast Better Call Saul opgeroepen om geen pizza meer te gooien naar "The White House". Hij doelde hiermee niet op de presidentiële woning, maar wel op de villa in Albuquerque die in de televisieserie dienst doet als het huis van hoofdpersonage Walter White.

De woning is de laatste jaren een toeristische trekpleister geworden. Heel wat fans dagen op in de voortuin voor foto's en sommigen vragen ook om even rond het huis te mogen lopen, beleefde verzoekjes die bewoonster Frances Padilla niet echt stoorden.

"Maar de laatste tijd krijgen we veel klachten" zegt Gilligan. Kijkers van de show imiteren blijkbaar maar wat graag de legendarische scene uit seizoen drie waarin Walter naar huis terugkeert met een gigantische pepperoni pizza in de hoop om de plooien tussen hem en Skyler glad te strijken. Wanneer ze hem afwijst gooit hij in al zijn woede de pizza op het dak.

"We hebben fantastische fans van de show, maar ik noem dat soort mensen geen fans. Dat is vandalisme. Er is niets grappigs of cool aan. It's been done before. Stop ermee", aldus de Gilligan tijdens Better Call Saul.

Breaking Bad bedenker Vince Gilligan heeft tijdens de podcast Better Call Saul opgeroepen om geen pizza meer te gooien naar "The White House". Hij doelde hiermee niet op de presidentiële woning, maar wel op de villa in Albuquerque die in de televisieserie dienst doet als het huis van hoofdpersonage Walter White. De woning is de laatste jaren een toeristische trekpleister geworden. Heel wat fans dagen op in de voortuin voor foto's en sommigen vragen ook om even rond het huis te mogen lopen, beleefde verzoekjes die bewoonster Frances Padilla niet echt stoorden. "Maar de laatste tijd krijgen we veel klachten" zegt Gilligan. Kijkers van de show imiteren blijkbaar maar wat graag de legendarische scene uit seizoen drie waarin Walter naar huis terugkeert met een gigantische pepperoni pizza in de hoop om de plooien tussen hem en Skyler glad te strijken. Wanneer ze hem afwijst gooit hij in al zijn woede de pizza op het dak. "We hebben fantastische fans van de show, maar ik noem dat soort mensen geen fans. Dat is vandalisme. Er is niets grappigs of cool aan. It's been done before. Stop ermee", aldus de Gilligan tijdens Better Call Saul.