Top Gear Live, de theatershow van het immens populaire gelijknamige Britse autoprogramma, komt dit jaar voor het eerst langs in België. De show vol spectaculaire stunts, flitsende sportwagens en absurde autocreaties zal op zondag 28 april te zien zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Ook presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May en de mysterieuze racepiloot The Stig zullen van de partij zijn. De theatershow is intussen al vier jaar lang op wereldtournee en lokte daarbij al zowat 1,5 miljoen fans, maar doet pas nu België aan.

De organisatoren beloven alvast "een stevige portie spannende stunts, afgewisseld met adembenemende crashes en zinderend spektakel, getunede wagens en de onnavolgbare Top Gear humor". Sinds de reboot van 2002 met hoofdpresentator Jeremy Clarkson en twee sidekicks is Top Gear het voorbije decennium uitgegroeid tot het meest populaire autoprogramma ter wereld en het beste BBC-exportproduct ooit.

Het televisieprogramma lokt steevast om en bij de 350 miljoen kijkers en onderscheidt zich door zijn laagdrempeligheid en door de humor van de presentatoren, die vaak zelf achter het stuur kruipen om stunts uit te halen. Bij ons is Top Gear sinds 2008 op Canvas te zien.

De voorverkoop voor Top Gear Live in het Sportpaleis start op donderdag 21 februari om 09.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 40 euro. (Belga/DB)

Top Gear Live, de theatershow van het immens populaire gelijknamige Britse autoprogramma, komt dit jaar voor het eerst langs in België. De show vol spectaculaire stunts, flitsende sportwagens en absurde autocreaties zal op zondag 28 april te zien zijn in het Antwerpse Sportpaleis. Ook presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May en de mysterieuze racepiloot The Stig zullen van de partij zijn. De theatershow is intussen al vier jaar lang op wereldtournee en lokte daarbij al zowat 1,5 miljoen fans, maar doet pas nu België aan. De organisatoren beloven alvast "een stevige portie spannende stunts, afgewisseld met adembenemende crashes en zinderend spektakel, getunede wagens en de onnavolgbare Top Gear humor". Sinds de reboot van 2002 met hoofdpresentator Jeremy Clarkson en twee sidekicks is Top Gear het voorbije decennium uitgegroeid tot het meest populaire autoprogramma ter wereld en het beste BBC-exportproduct ooit. Het televisieprogramma lokt steevast om en bij de 350 miljoen kijkers en onderscheidt zich door zijn laagdrempeligheid en door de humor van de presentatoren, die vaak zelf achter het stuur kruipen om stunts uit te halen. Bij ons is Top Gear sinds 2008 op Canvas te zien. De voorverkoop voor Top Gear Live in het Sportpaleis start op donderdag 21 februari om 09.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 40 euro. (Belga/DB)