Lightbody, niet bekend om zijn acteerambities, stond maandag op de set van de fantasiereeks 'Game of Thrones'. De succesvolle Amerikaanse serie, gebaseerd op 'A Song of Ice and Fire' van George R.R. Martin, ging eerder deze maand van start met de productie van het derde seizoen.


Nadat de Snow Patrol-zanger zijn rol had vervuld, plaatste hij op Twitter een foto van zichzelf in een typisch middeleeuwse 'Game of Thrones'-outfit. Daarbij gaf hij volgende commentaar: 'deze morgen deed ik mijn scène voor 'Game of Thrones'. Ik zag er zo uit. Veel kan ik nog niet vertellen, behalve dat ik geen belangrijk personage speel. Fun!'


Met Snow Patrol werkt Lightbody momenteel aan een opvolger voor 'Fallen Empires'. In juni onthulde de frontman dat het nieuwe materiaal erg zal afwijken van de andere albums. Vrijdag zal de band tijdens de opening van de Olympische Spelen een concert geven in London's Hyde Park. (AVL)

Lightbody, niet bekend om zijn acteerambities, stond maandag op de set van de fantasiereeks 'Game of Thrones'. De succesvolle Amerikaanse serie, gebaseerd op 'A Song of Ice and Fire' van George R.R. Martin, ging eerder deze maand van start met de productie van het derde seizoen. Nadat de Snow Patrol-zanger zijn rol had vervuld, plaatste hij op Twitter een foto van zichzelf in een typisch middeleeuwse 'Game of Thrones'-outfit. Daarbij gaf hij volgende commentaar: 'deze morgen deed ik mijn scène voor 'Game of Thrones'. Ik zag er zo uit. Veel kan ik nog niet vertellen, behalve dat ik geen belangrijk personage speel. Fun!' Met Snow Patrol werkt Lightbody momenteel aan een opvolger voor 'Fallen Empires'. In juni onthulde de frontman dat het nieuwe materiaal erg zal afwijken van de andere albums. Vrijdag zal de band tijdens de opening van de Olympische Spelen een concert geven in London's Hyde Park. (AVL)