'Een mix van koken, cocktails, gebabbel en fun, waar niks off-limits is'. Zo omschrijft zender VH1 het programma dat Martha Stewart samen met Snoop Dogg gaat presenteren. Stewart voegt daar aan toe dat de reeks ook een competitief element zal bevatten. 'De show zal kookprogramma's heruitvinden op een nieuwe, grappige manier.'

De reeks, die in de herfst in première gaat, zal tien afleveringen bevatten. In elke aflevering zullen verschillende celebrities hun opwachting maken. Wie die gasten zullen zijn, is nog niet bekend.

(JVDV)

'Een mix van koken, cocktails, gebabbel en fun, waar niks off-limits is'. Zo omschrijft zender VH1 het programma dat Martha Stewart samen met Snoop Dogg gaat presenteren. Stewart voegt daar aan toe dat de reeks ook een competitief element zal bevatten. 'De show zal kookprogramma's heruitvinden op een nieuwe, grappige manier.' De reeks, die in de herfst in première gaat, zal tien afleveringen bevatten. In elke aflevering zullen verschillende celebrities hun opwachting maken. Wie die gasten zullen zijn, is nog niet bekend.(JVDV)