De Slimste Mens ter Wereld maakt zich op voor een nieuw en veertiende seizoen dat van start gaat op maandag 17 oktober op VIER. Naast oude bekenden Philippe Geubels, Herman Brusselmans en Jeroom, krijgt de jury ook twee nieuwe gezichten: Maaike Cafmeyer en de Nederlander Marc-Marie Huijbregts. Master of ceremony is en blijft Erik Van Looy.

Het populaire spelprogramma krijgt ook 34 gloednieuwe kandidaten - namen werden nog niet gecommuniceerd - én een nieuw uitzenduur: 21u30, van maandag tot vrijdag.

Het nieuwe seizoen wordt aangekondigd in retrostijl, in de vorm van een mini-sitcom bestaande uit een generiek en drie korte scènes. Het 'verhaal' speelt zich af in de vroege jaren '90, in het huis waar vader Erik samen met zijn kinderen Maaike en Philippe woont, ook opa Jeroom maakt deel uit van het gezin. Dochter Maaike, die nooit om een lief verlegen zit heeft deze keer Marco-Mariano (Marc-Marie) aan de haak geslagen. En dan is er nog Herman, de licht humeurige buurman die af en toe last heeft van zijn buren.

De generiek slash voorstelling van de jury werd vandaag gelanceerd. De drie korte webisodes verschijnen respectievelijk op 22, 26 en 29 september.

De Slimste Mens ter Wereld maakt zich op voor een nieuw en veertiende seizoen dat van start gaat op maandag 17 oktober op VIER. Naast oude bekenden Philippe Geubels, Herman Brusselmans en Jeroom, krijgt de jury ook twee nieuwe gezichten: Maaike Cafmeyer en de Nederlander Marc-Marie Huijbregts. Master of ceremony is en blijft Erik Van Looy.Het populaire spelprogramma krijgt ook 34 gloednieuwe kandidaten - namen werden nog niet gecommuniceerd - én een nieuw uitzenduur: 21u30, van maandag tot vrijdag.Het nieuwe seizoen wordt aangekondigd in retrostijl, in de vorm van een mini-sitcom bestaande uit een generiek en drie korte scènes. Het 'verhaal' speelt zich af in de vroege jaren '90, in het huis waar vader Erik samen met zijn kinderen Maaike en Philippe woont, ook opa Jeroom maakt deel uit van het gezin. Dochter Maaike, die nooit om een lief verlegen zit heeft deze keer Marco-Mariano (Marc-Marie) aan de haak geslagen. En dan is er nog Herman, de licht humeurige buurman die af en toe last heeft van zijn buren. De generiek slash voorstelling van de jury werd vandaag gelanceerd. De drie korte webisodes verschijnen respectievelijk op 22, 26 en 29 september.