'The Simpsons' moet binnenkort verder zonder een van zijn hoofdpersonages. 'Er zal een karakter overlijden in Springfield', meldt uitvoerend producent Al Jean aan de vooravond van het 25ste seizoen van de animatieserie. Wie, wat of hoe, wil hij niet kwijt. Alleen 'dat de stemacteur al een Emmy Award gewonnen heeft', maar die onderscheiding hebben alle acteurs in hun prijzenkast. 'We zijn momenteel bezig met het scenario. We denken dat het een emotioneel moment wordt', aldus Jean'. 'De scène zal uitgezonden worden in het 25ste seizoen. Of misschien in het 26ste seizoen.'

Wordt het Homer? Bart? Marge? Lisa? Opa Simpson misschien? Of een andere figuur van de bekende gele familie? Enige optie is de nieuwe reeks uitkijken met de cleenex in de hand. (DB)

'The Simpsons' moet binnenkort verder zonder een van zijn hoofdpersonages. 'Er zal een karakter overlijden in Springfield', meldt uitvoerend producent Al Jean aan de vooravond van het 25ste seizoen van de animatieserie. Wie, wat of hoe, wil hij niet kwijt. Alleen 'dat de stemacteur al een Emmy Award gewonnen heeft', maar die onderscheiding hebben alle acteurs in hun prijzenkast. 'We zijn momenteel bezig met het scenario. We denken dat het een emotioneel moment wordt', aldus Jean'. 'De scène zal uitgezonden worden in het 25ste seizoen. Of misschien in het 26ste seizoen.'Wordt het Homer? Bart? Marge? Lisa? Opa Simpson misschien? Of een andere figuur van de bekende gele familie? Enige optie is de nieuwe reeks uitkijken met de cleenex in de hand. (DB)