De nieuwe serie krijgt de titel 'And Just Like That...' en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap.

Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York in de komende lente. Er worden tien afleveringen gefilmd van 30 minuten.

De serie 'Sex and the City' was gebaseerd op het boek van Candace Bushnell en was van 1998 tot 2004 wereldwijd op televisie te zien. Daarna werden er nog twee films gemaakt: een in 2008 en een in 2010.

De nieuwe serie krijgt de titel 'And Just Like That...' en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York in de komende lente. Er worden tien afleveringen gefilmd van 30 minuten. De serie 'Sex and the City' was gebaseerd op het boek van Candace Bushnell en was van 1998 tot 2004 wereldwijd op televisie te zien. Daarna werden er nog twee films gemaakt: een in 2008 en een in 2010.