De sketch is een parodie op een bestaand tv-spelprogramma, Win, Lose or Draw, waarbij die 'draw' in dit geval op 'tekenen' slaat. Een kandidaat krijgt een begrip of woord, maakt een tekening en als de partner kan raden welk woord of begrip getekend is, wint men een geldprijs.

Voor de sketch van Saturday Night Live bedraagt de prijs één miljoen, zijn de kandidaten, op actrice Reese Witherspoon na, leden van het SNL-gezelschap, en moet de kandidaat, in de categorie 'Trendsetters', 'de profeet Mohammed' tekenen.

(RR)

De sketch is een parodie op een bestaand tv-spelprogramma, Win, Lose or Draw, waarbij die 'draw' in dit geval op 'tekenen' slaat. Een kandidaat krijgt een begrip of woord, maakt een tekening en als de partner kan raden welk woord of begrip getekend is, wint men een geldprijs. Voor de sketch van Saturday Night Live bedraagt de prijs één miljoen, zijn de kandidaten, op actrice Reese Witherspoon na, leden van het SNL-gezelschap, en moet de kandidaat, in de categorie 'Trendsetters', 'de profeet Mohammed' tekenen.(RR)