Sofie Lemaire verlaat Woestijnvis voor een nieuw programma op Canvas. 'In het persbericht staat ongeveer alles wat wij daarover te melden hebben', reageert creatief directeur van Woestijnvis Sam De Graeve. 'Sofie had bij ons een contract dat ten einde liep en zij had zin om nog eens wat anders te gaan doen. Dus dat is prima.'

Lemaire sluit zich met haar vertrek aan bij het rijtje van personen dat de deur achter zich dichttrok bij het productiehuis. Onder meer Annemie Struyf, Bart De Pauw, Tom Van Dyck, Tom Lenaerts, Bart Cannaerts en Lieven Scheire gingen haar voor.

'In onze twintigjarige geschiedenis zijn wij altijd een huis geweest waar mensen komen en gaan', vertelt De Graeve. 'Ik vind Sofie een zeer creatieve en fijne madam en ik wens haar oprecht alle succes toe.' Over de toekomst van Woestijnvis maakt De Graeve zich geen zorgen: 'Wij zijn fijne dingen aan het maken.'

In maart 2012 raakte het nieuws bekend dat toenmalig Studio Brusselpresentatrice Sofie Lemaire naar Woestijnvis verhuisde. 'Ik heb gemerkt dat televisie me toch meer aantrekt dan ik eerst had vermoed', vertelde Lemaire toen. 'Ik wil dit vak proberen onder de knie te krijgen, en dat kan ik nergens beter dan bij Woestijnvis.' (JL)

Sofie Lemaire verlaat Woestijnvis voor een nieuw programma op Canvas. 'In het persbericht staat ongeveer alles wat wij daarover te melden hebben', reageert creatief directeur van Woestijnvis Sam De Graeve. 'Sofie had bij ons een contract dat ten einde liep en zij had zin om nog eens wat anders te gaan doen. Dus dat is prima.'Lemaire sluit zich met haar vertrek aan bij het rijtje van personen dat de deur achter zich dichttrok bij het productiehuis. Onder meer Annemie Struyf, Bart De Pauw, Tom Van Dyck, Tom Lenaerts, Bart Cannaerts en Lieven Scheire gingen haar voor.'In onze twintigjarige geschiedenis zijn wij altijd een huis geweest waar mensen komen en gaan', vertelt De Graeve. 'Ik vind Sofie een zeer creatieve en fijne madam en ik wens haar oprecht alle succes toe.' Over de toekomst van Woestijnvis maakt De Graeve zich geen zorgen: 'Wij zijn fijne dingen aan het maken.'In maart 2012 raakte het nieuws bekend dat toenmalig Studio Brusselpresentatrice Sofie Lemaire naar Woestijnvis verhuisde. 'Ik heb gemerkt dat televisie me toch meer aantrekt dan ik eerst had vermoed', vertelde Lemaire toen. 'Ik wil dit vak proberen onder de knie te krijgen, en dat kan ik nergens beter dan bij Woestijnvis.' (JL)