Vanaf maandag 2 december presenteert Sam De Bruyn de nieuwe zangwedstrijd Stars for life. Drie weken lang nemen twaalf bekende Vlamingen het tegen elkaar op ten voordele van de Studio Brussel-actie Music for life. De winnaar van Stars for life wordt de stem en het gezicht van de Song for life, die tot stand komt doorheen de shows met medewerking van twee componisten en de Eén-kijkers.

In Stars for life zingen twaalf bekende Vlamingen - maar geen professionele zangers - zich drie weken lang vier avonden per week de longen uit hun lijf voor een goed doel dat ze zelf kiezen. De jury wikt en weegt, maar vooral de stem van de kijker telt. U stemt tegelijk voor uw favoriete kandidaat en het goede doel dat die vertegenwoordigt. Zo wordt Stars for life de grote cadeau van Eén voor Music for life.

Inzet van het programma is de Song for life, die tijdens de uitzendingen moet groeien en gestalte krijgen. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van Stars for life het gezicht en de stem van de Song for life.

De song wordt geschreven door twee componisten, maar de kijker kan hen daarbij helpen en via de website en sociale media hun bijdrage doorsturen. Elke dag kiezen de componisten er eentje uit om te gebruiken in het nummer, om zo te komen tot dé Song for life.

Studio Brussel-stem Sam De Bruyn neemt de presentatie van Stars for life voor zijn rekening. Het is zijn eerste primetime-programma dat hij live zal presenteren. De Bruyn was al actief tijdens vorige edities van Music for life en bewoonde zelf het glazen huis. (DB)

Vanaf maandag 2 december presenteert Sam De Bruyn de nieuwe zangwedstrijd Stars for life. Drie weken lang nemen twaalf bekende Vlamingen het tegen elkaar op ten voordele van de Studio Brussel-actie Music for life. De winnaar van Stars for life wordt de stem en het gezicht van de Song for life, die tot stand komt doorheen de shows met medewerking van twee componisten en de Eén-kijkers. In Stars for life zingen twaalf bekende Vlamingen - maar geen professionele zangers - zich drie weken lang vier avonden per week de longen uit hun lijf voor een goed doel dat ze zelf kiezen. De jury wikt en weegt, maar vooral de stem van de kijker telt. U stemt tegelijk voor uw favoriete kandidaat en het goede doel dat die vertegenwoordigt. Zo wordt Stars for life de grote cadeau van Eén voor Music for life. Inzet van het programma is de Song for life, die tijdens de uitzendingen moet groeien en gestalte krijgen. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van Stars for life het gezicht en de stem van de Song for life. De song wordt geschreven door twee componisten, maar de kijker kan hen daarbij helpen en via de website en sociale media hun bijdrage doorsturen. Elke dag kiezen de componisten er eentje uit om te gebruiken in het nummer, om zo te komen tot dé Song for life.Studio Brussel-stem Sam De Bruyn neemt de presentatie van Stars for life voor zijn rekening. Het is zijn eerste primetime-programma dat hij live zal presenteren. De Bruyn was al actief tijdens vorige edities van Music for life en bewoonde zelf het glazen huis. (DB)