De reeks over 4 beveiligingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap, zal binnenkort te zien zijn bij RTL in Nederland. RTL Nederland zendt de originele Vlaamse afleveringen uit van seizoen 1, net zoals in Vlaanderen mét ondertiteling. Safety First, waarvan de tweede jaargang op woensdag 29 oktober 2014 bij VTM om in première gaat, viel al meermaals in de prijzen.

'Deze buitenlandse interesse vind ik een mooi compliment voor onze reeks. Ik kijk enorm uit naar hoe Safety First bij onze noorderburen zal ontvangen worden. Hopelijk even warm als hier in Vlaanderen. En laat die domme Belgenmoppen maar komen', klinkt het bij Tim Van Aelst van productiehuis Shelter. (AB)

De reeks over 4 beveiligingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap, zal binnenkort te zien zijn bij RTL in Nederland. RTL Nederland zendt de originele Vlaamse afleveringen uit van seizoen 1, net zoals in Vlaanderen mét ondertiteling. Safety First, waarvan de tweede jaargang op woensdag 29 oktober 2014 bij VTM om in première gaat, viel al meermaals in de prijzen.'Deze buitenlandse interesse vind ik een mooi compliment voor onze reeks. Ik kijk enorm uit naar hoe Safety First bij onze noorderburen zal ontvangen worden. Hopelijk even warm als hier in Vlaanderen. En laat die domme Belgenmoppen maar komen', klinkt het bij Tim Van Aelst van productiehuis Shelter. (AB)